Välgörenhet

Alla utställningar har fri/frivillig entré som oavkortat går till välgörande ändamål.

 

”Det är helt fantastiskt att se att de bidrag vi kan åstadkomma verkligen gör skillnad.”

Efter utställningen Mystik 2014, följde Roger och Per-Eric med Världens barn till Sri Lanka för att se den skillnad som bidragen gör.
Det var en resa med kontraster – mycket glädje och mycket sorg. Det gav en insikt och en tacksamhet för att vi lever i den del av världen som vi gör.

Frivillig entréavgift går oavkortat till välgörenhet

Alla ska alltid kunna komma och se utställningarna helt kostnadsfritt. PHromotion står för hela satsningen på utställningarna och arrangemangen runt dem. Då intresset för utställningarna har varit stort från start tändes en förhoppning om att kunna vara med och göra skillnad för de som verkligen behöver det.

Parkeringarna vid utställningarna i Stenungsund har frivillig parkeringsavgift och brukar skötas av lokala idrottsföreningar, vars bidrag gör en välkommen insats till de olika föreningarnas ungdomsverksamhet.

På utställningen Mystik 2014 gjordes ett försök med Frivillig entréavgift. Besökare fick, om de ville, ge ett bidrag i insamlingsbössor till Världens barn. Dessutom auktionerades det ut ett verk, där hela summan gick till  Världens barn. Tillsammans lyckades vi samla in över 100 000 kr.

2016 års utställning – Traveler samlades in 324 771 kr i frivillig entréavgift, som vi oavkortat skänkte till Läkare utan gränser

2019 års utställning – Seaside samlade vi in över 400 000 kr som oavkortat skänktes till Jontefonden.

2021 års utställning – A New Horizon, skänks den frivilliga entrén oavkortat till ECPAT som jobbar mot sexuell exploatering av barn. Lär mer här>> 

 

Självklart kan man fortfarande besöka en utställning helt gratis, så många gånger man vill. Det är därför entrén är fri/frivillig!