REFLECTION

Ny utställning på Strandverket, Marstrand med Kjell Engman, Oliver Skifs, Amanda Egnell, John Lundqvist, Gunnar Larsson. Alla dagar mellan kl 12.00–17.00 under tiden 18/8–15/9. Vernissage 17/8 kl 14.00.
Reflections

Välkommen till en ny utställning på Strandverket

I slutet av sommaren 2024 kommer PHromotion AB att anordna en utställning där fem konstnärer ställer ut sina verk.

Vernissage: 17  augusti 14.00  Öppet: 18/8 – 15/9, alla dagar kl 12.00–17.00, 2024
Friivillig entré som oavkortat går till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Plats:  Strandverkets konsthall på Marstrandsön. Hamngatan 56, 442 67 Marstrand.

Utställare: Kjell Engman, Oliver Skifs, Amanda Egnell, John Lundqvist, Gunnar Larsson.

 

Kjell Engman

Kjell Engman är en outtröttlig glaskonstnär med gränslös fantasi och berättarglädje.
”Mitt skapande utgår från livets cirkel. Jag vill forma glas som känns, som talar till alla våra sinnen. Utnyttja brytningarna och ljuset. Skapa bilder och berätta. Jag drivs av själva sökandet där nyfikenheten, mystiken och mytologin är viktiga inslag. Glaset, den levande massan är min följeslagare.”

Outtröttlig glaskonstnär med gränslös fantasi och berättarglädje som får fritt utlopp i såväl bruks- som konstglas. Kjell Engman hämtar inspiration från djurriket och musikens värld. Han arbetar ofta med större installationer där han även använder sig av element som ljud och ljus. Kjell Engman är flitigt anlitad för offentliga utsmyckningar både nationellt och internationellt.

Oliver Skifs

Konstnär som jobbar med en mängd konstnärliga uttryck, allt från kostymdesign för teater och film till porträttmålningar.
Han använder olika tekniker som akryl, kol och olika skulpterande material, gärna i kombination med sina lädermotiv.

Läs mer om Oliver

Oliver Skifs konst

 Amanda Egnell

Amanda skapar efter impuls och passion där hon litar på sin instinkt och skapandeprocessen. Hennes konst är färgstark, kraftfullt och energirik.

Läs mer om Amanda

Konst av Amanda Egnell

John Lundqvist

Akvarell är det främsta uttrycksmedlet, men John arbetar även med att måla på mattor, guache och olja. Hans skapande bygger på att vara närvarande i processen.  Läs mer om John

Gunnar Larsson

Handmodellerade skulpturer, gjorda i porslin eller stengods. Detaljer som ögon eller tänder, alltid gjorda i porslin. Ögonen maskar jag, med latex för att kunna glasera med en transparent glasyr. Läs mer om Gunnar

Grönögd fisk