Våra produkter

Här kan du beställa våra specialprodukter

Vi försöker förena våra intressen med de produkter vi tar fram. Här är några av de idéer vi förverkligat. Ni kan beställa dessa produkter direkt via oss!

LYFE zero-gravity planter

Låt dina växter sväva i luften! Krukan svävar över en ekplatta med hjälp av magnetisk levitation. Den är designad att mjukt rotera vilket ger växten solljus runt om. Läs mer om krukan på flyte.se, du kan beställa den direkt av oss!

FLYTE light

Svävande glödlampa som genom magnetisk levitation skapar en häftig ljusinstallation. FLYTE behöver inga batterier utan drivs genom luften via induktion. Läs mer om glödlampan på flyte.se. Du kan beställa den direkt av oss!

äggost

Mormor Solweigs Äggostformar, 4-pack

Alla älskar väl äggost? Portionsformar för t.ex förrätt eller dessert. Nu kan du på en snyggt sätt servera din äggost till alla dina gäster. Denna portionsform i tre våningar gör att varje tallrik ser inbjudande ut vid middagsbordet. I varje förpackning finns det 4 st formar, recept anpassat för dessa, ett recept som gått i generationer i Bohuslän. Formarna är i plast, kan diskas i maskin samt e naturligtvis svensktillverkade. Köps ute hos våra återförsäljare – maila oss för mer information!

logga
trofe

Troféskölden KRONAN

Har du lyckats med det alla jägare drömmer om? Självklart vill du bevara ditt minne och visa upp det på bästa sätt! Din trofé kommer pryda din vägg och du kommer titta på den och minnas i många år framöver. Kanske kommer även dina vänner blir stående framför den i beundran. Gör den extra speciell och låt den bli ett smycke i hemmet.

Vi har tagit fram en exklusiv trofésköld i svenskt, handgjutet glas. Skölden kommer ledbelyst på svart trätavla och du kan själv välja färg på glaset, grön, vit eller svart. Med skölden kommer även ett certifikat som garanterar tillverkningen i de småländska glasbruken.

Beställs direkt av oss!