Om oss

Två entreprenörer, vars olika styrkor har förenats i ett gemensamt intresse.

Detta är PHromotion

PHromotion startade 2011 genom familjeband och gemensamma intressen. De arbetar med företagsprofilering, reklam, event, kultur och utställningar där de specialiserat sig på konstutställningar, främst med glas, i annorlunda miljöer så som industribyggnader, bergrum och fort. PHromotions utställningar har alltid Frivillig entré som skänks till välgörande ändamål.

Per-Eric Pettersson har intresserat sig för glaskonsten sedan unga år och har drivit Presenthörnan i Stenungsund sedan 1971 där han lät passionen för glas leva vidare. ”Att anordna konstutställningar i udda miljöer och ett brinnande specialintresse för glashantverk är det som driver mig. Att kunna ge besökarna en upplevelse, samtidigt som vi bidrar till ett ökat intresse för glaskonsten!”

”Att hela tiden få se människor upptäcka det vackra i glaskonsten är en härlig känsla.” säger Roger Fahlén som kom in i glaskonstens värld på senare år. Roger har en bakgrund inom teknik och IT, vars kunskap idag möjliggör deras utställningar då höga krav för att kunna presentera olika verk på bästa sätt.

Roger Fahlén

Ålder: född 1971.
Bor: I Stenungsund.
Fritid: Jakt och fiske – några droppar norrlänskt blod finns kvar i mig.
Glaskonst för mig är: Förvandlingen, sand till konstverk. Att i denna enorma hetta i just rätt ögonblick fånga och skapa.

Per-Eric Pettersson

Ålder: född 1948.
Bor: I Stenungsund.
Fritid: Resor när man ger sig tid och då oftast med husbilen annars mer och mer sommarstugan.
Glaskonst för mig är: Ungefär samma tankar som min svärson Roger att fånga materialet och forma det till önskat resultat den korta sekvens innan det stelnar och blir svårare att hantera.

Roger Fahlén och Per-Eric Pettersson blev årets turismföretagare 2014 i Stenungsund.