Välgörenhet

Frivillig entréavgift går oavkortat till välgörenhet

Alla ska alltid kunna komma och se våra utställningar helt kostnadsfritt. Vi själva står själv för hela ”risken” att satsa på utställningen och arrangemanget runt det. Förhoppningsvis säljer vi en del objekt där vi kan få in pengar för att kunna köra vidare och anta nya utmaningar. I och med att vi lyckas attrahera så många besökare så är det ett ypperligt tillfälle att försöka hjälpa till/göra lite skillnad för de som verkligen behöver hjälp. Därför provade vi på vår utställning MYSTIK i Göteborg att ha en frivillig entréavgift. Besökare fick, om dom ville, ge ett bidrag i insamlingsbössor till Världens Barn.

Ett av objekten hade vi auktion på, där hela summan gick till Världens Barn och vi själva skänkte en krona per besökare.

Tillsammans lyckades vi samla in över 100 000 kr!

Ett litet problem som uppkom under vår förra utställning i Stenungsund när det kom så många besökare var att väldigt många kom med bil, därav ett problem med parkering och säkerhet/ordning kring detta. Vi pratade med en lokal förening om att ta hand om detta och då även här ta en frivillig liten parkeringsavgift. Tack vare detta så blir det ordning på parkeringen, mer skyddat för skadegörelse och eventuella inbrott.

Men man kan som besökare fortfarande besöka oss helt gratis… så många gånger man vill.